Over ons
Wie zijn wij

De beste ondersteuning op maat bieden

Dat is onze missie

Als cliëntvriendelijke en betrouwbare organisatie willen wij bij zowel de cliënt als bij onze zorgverleners een veilig klimaat creëren. Hierbij is het onze missie om kwetsbare cliënten de beste zorg en ondersteuning op maat te geven bij psychisch en lichamelijk welzijn, participatie binnen de maatschappij, wonen en opvoeding en leeftijdsadequate ontwikkeling.

Wij volgen in alle situaties onze methodische werkwijze. Dit wil zeggen dat we bij elke opstart van een nieuwe zorgaanvraag allereerst een risico-inventarisatie uitvoeren door middel van een kindcheck en/of zelfredzaamheidsmatrix. Vervolgens bekijken we met onze ketenpartners hoe we de zorgaanvraag aanpakken en wie aan welke doelen gaat werken. Hierbij staat de cliënt altijd centraal. We willen ervoor zorgen dat deze zoveel mogelijk regisseur blijft van zijn eigen plan en de zelfredzaamheid wordt gestimuleerd.

Wat ons bij het uitvoeren van de zorg zo uniek maakt? Dat is onze hoge flexibiliteit. Ook buiten de kantooruren staan wij voor onze cliënten klaar. Want werken aan een goede samenwerkingsrelatie dat doe je de hele dag!

Raad van Toezicht

Voorzitter Raad van Toezicht
Franka van de Laar 

Lid Raad van Toezicht
Alinde Tak

Onze directie

Algemeen Directeur
Connie Veelen

Directeur Zorg
Wilma Graus

Onze leidinggevenden

Onze leiding-gevenden

Wij willen altijd de meest verantwoorde hulp bieden. Dit betekent dat de hulp doeltreffend, doelmatig, cliëntgericht moet zijn. Om onze hulpverleners en cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen, werken wij met (regio)teams.

Team Noord en Midden 
Kim Graus

Team Westelijke Mijnstreek
Kim Graus

Team Maastricht
Kim Graus

Team Parkstad
Kim Graus

Team Babycasuïstiek
Anniek Aben

Team Kind in Scheiding
Jill van Osch

Samen het kind centraal zetten? Dat doe je samen!

Kom bij ons werken!

Bedankt

Je bericht is succesvol verzonden!