Solliciteren

AnaCare timmert aan de weg. 
Wij zijn constant op zoek naar ondernemende, verantwoordelijke en gemotiveerde mensen. 

Op deze pagina vindt u onze actuele vacatures.

Stages

Op zoek naar een stageplek binnen het sociaal domein?

We bieden jou een uitdagende werkomgeving waarin professionele ondersteuning vanzelfsprekend is. Stuur een e-mail naar onze coördinator Kim Graus (kim@anacare.nl) voor de mogelijkheden.

Jeugdzorgwerker Team Midden Limburg

Ben jij die daadkrachtige jeugdzorgwerker die het verschil kan maken voor kinderen in de meest kwetsbare gezinnen? Dan is AnaCare op zoek naar JOU!

Bekijk hier voor de vacature.

 

Jeugdzorgwerker Team kind in Scheiding

Ons team biedt hulp aan kinderen en ouders in de ambulante hulpverlening, BOR (begeleide omgang regeling), omgangsbegeleiding en

ouderschapsreorganisatie (ouderschap na scheiding) zowel gerechtelijk als vrijwillig

Bekijk hier de vacature.

 

Jeugdzorgwerker risicovolle zwangerschappen en baby’s.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij het idee om zwangeren en/of hun pas geboren baby’s een goede en veilige start te geven en heb je hier op de een of andere manier al ervaring mee?

Bekijk hier de vacature

 

Jeugdzorgwerker team Noord Limburg en Zuid Oost Brabant

Ben jij die daadkrachtige jeugdzorgwerker die het verschil kan maken voor kinderen in de meest kwetsbare gezinnen? Dan is AnaCare op zoek naar JOU!

Kom werken in het ambulante team regio Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant Wij zoeken een enthousiaste jeugdzorgwerker die intensieve begeleiding gaat bieden aan gezinnen waar sprake is van opvoedings- en/of gedragsproblematiek in combinatie met psychiatrische problematiek en/of een lichte verstandelijke beperking.

bekijk hier de vacature!